Поверителност

Политика за поверителност на thefoodiebunch.com

На thefoodiebunch.com, достъпен от https://thefoodiebunch.com, един от основните ни приоритети е поверителността на нашите посетители. Този документ за поверителност съдържа видове информация, която се събира и записва от thefoodiebunch.com и как я използваме.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация относно нашата Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.

Тази Политика за поверителност се отнася само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те са споделили и / или събират в thefoodiebunch.com. Тази политика не е приложима за информация, събрана офлайн или чрез канали, различни от този уебсайт.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и се съгласявате с условията му.

Информацията, която събираме

Личната информация, която сте помолени да предоставите, както и причините, поради които се изисква да я предоставите, ще ви бъдат изяснени в момента, в който ви молим да предоставите личната си информация.

Ако се свържете директно с нас, може да получим допълнителна информация за вас, като вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и / или прикачени файлове, които можете да ни изпратите, както и всяка друга информация, която можете да решите да предоставите.

Когато се регистрирате за акаунт, може да поискаме вашата информация за контакт, включително елементи като име, име на фирма, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация

Използваме информацията, която събираме по различни начини, включително за:

  • Предоставяме, оперираме и поддържаме нашия уебсайт
  • Подобряване, персонализиране и разширяване на нашия уебсайт
  • Разберете и анализирайте как използвате нашия уебсайт
  • Разработване на нови продукти, услуги, функции и функционалност
  • Комуникираме с вас, директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, за да ви предоставим актуализации и друга информация, свързана с уебсайта, и за маркетингови и промоционални цели
  • Изпращам ви имейли
  • Намерете и предотвратете измамите

Влезте Файлове

thefoodiebunch.com следва стандартна процедура за използване на регистрационни файлове. Тези файлове регистрират посетителите, когато посещават уебсайтове. Всички хостинг компании правят това и част от анализа на хостинг услуги. Информацията, събрана от регистрационните файлове, включва адреси на интернет протокол (IP), тип браузър, доставчик на интернет услуги (ISP), печат за дата и час, препращащи / изходни страници и евентуално броя на кликванията. Те не са свързани с никаква информация, която може да идентифицира лично. Целта на информацията е да анализира тенденциите, да администрира сайта, да проследява движението на потребителите на уебсайта и да събира демографска информация.

Бисквитки и уеб маяци

Както всеки друг уебсайт, thefoodiebunch.com използва „бисквитки“. Тези бисквитки се използват за съхраняване на информация, включително предпочитанията на посетителите и страниците на уебсайта, до които посетителят е имал достъп или е посетил. Информацията се използва за оптимизиране на опита на потребителите чрез персонализиране на съдържанието на нашата уеб страница въз основа на типа браузър на посетителите и / или друга информация.

За по-обща информация относно бисквитките, моля прочетете „Какво представляват бисквитките“.

Google DoubleClick DART бисквитка

Google е един от доставчиците на трети страни на нашия сайт. Той също така използва „бисквитки“, известни като „бисквитки“ на DART, за да показва реклами на посетителите на нашия сайт въз основа на тяхното посещение в www.website.com и други сайтове в интернет. Въпреки това посетителите могат да решат да откажат използването на „бисквитките“ на DART, като посетят правилата за поверителност на рекламите и съдържателната мрежа на Google на следния URL адрес - https://policies.google.com/technologies/ads

Нашите рекламни партньори

Някои от рекламодателите в нашия сайт могат да използват бисквитки и уеб маяци. Нашите рекламни партньори са изброени по-долу. Всеки един от нашите рекламни партньори има свои собствени правила за поверителност за своите правила за потребителски данни. За по-лесен достъп, ние сме свързани към техните Политики за поверителност по-долу.

Правила за поверителност на рекламните партньори

Можете да разгледате този списък, за да намерите Политиката за поверителност на всеки от рекламните партньори на thefoodiebunch.com.

Рекламни сървъри или рекламни мрежи на трети страни използват технологии като бисквитки, JavaScript или уеб маяци, които се използват в съответните им реклами и връзки, които се показват на thefoodiebunch.com, които се изпращат директно до браузъра на потребителите. Те автоматично получават вашия IP адрес, когато това се случи. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и / или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на уебсайтовете, които посещавате.

Обърнете внимание, че thefoodiebunch.com няма достъп или контрол върху тези бисквитки, които се използват от трети страни рекламодатели.

Гражданска Правила за поверителност

Политиката за поверителност на thefoodiebunch.com не се отнася за други рекламодатели или уебсайтове. Затова ви съветваме да се консултирате със съответните Политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за по-подробна информация. Той може да включва техните практики и инструкции за това как да се откажете от определени опции.

Можете да изберете да деактивирате бисквитките чрез индивидуалните опции на браузъра си. За да знаете по-подробна информация за управлението на бисквитки с конкретни уеб браузъри, тя може да бъде намерена на съответните уебсайтове на браузърите.

Права за поверителност на CCPA (не продавайте моята лична информация)

Съгласно CCPA, наред с други права, потребителите в Калифорния имат право на:

Искайте бизнес, който събира лични данни на потребител, да разкрива категориите и конкретните лични данни, които даден бизнес е събрал за потребителите.

Искайте бизнесът да изтрие всички лични данни за потребителя, които бизнесът е събрал.

Искайте бизнес, който продава лични данни на потребител, да не продава личните данни на потребителя.

Ако направите заявка, имаме един месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Права за защита на данните GDPR

Бихме искали да се уверим, че сте напълно запознати с всичките си права за защита на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп - имате право да поискате копия на личните си данни. Може да ви таксуваме малка такса за тази услуга.

Право на поправка - Вие имате право да поискате да поправим всяка информация, която смятате за неточна. Освен това имате право да поискате да попълним информацията, за която смятате, че е непълна.

Право на изтриване - Вие имате право да поискате да изтрием вашите лични данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработването - Вие имате право да поискате да ограничим обработката на вашите лични данни при определени условия.

Право на възражение срещу обработването - Вие имате право да възразите срещу нашата обработка на вашите лични данни при определени условия.

Право на преносимост на данните - Вие имате право да поискате да прехвърлим данните, които сме събрали, на друга организация или директно на вас при определени условия.

Ако направите заявка, имаме един месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Информация за децата

Друга част от нашия приоритет е добавянето на защита на децата при използване на интернет. Ние насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, да участват и / или да наблюдават и ръководят своята онлайн дейност.

thefoodiebunch.com не събира съзнателно каквато и да е лична информация от деца на възраст под 13 години. Ако смятате, че вашето дете е предоставило такъв вид информация на нашия уебсайт, настоятелно ви препоръчваме незабавно да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно незабавно премахване на такава информация от нашите записи.